Fondată 2002

ADVERTISING
ACASĂ
ADVERTISING

EŞTI OCUPAT!Lasă-ne să te ajutăm

şi să devenim

furnizorul tău de timp!

Termeni și condiții                                    ANPC  I  ANSPDCA

TERMENI ȘI CONDIȚII

Copyright @ BTL CREATIVE COMMUNICATION. Toate drepturile rezervate.

AGENȚIE DE PUBLICITATE
specializată în producție tipar digital, creație grafică, prepress

OFERTE SPECIALE
VIDEO BROȘURI 
Fuziunea dintre video si tipar

TIPARUL DIGITAL


Tiparul se realizează direct din computer. Macheta în format digital este procesată și apoi tipărită direct, ca în cazul unei imprimante obișnuite. Se elimină producerea de filme și plăci tipografice, proof-urile fiind produse pe același  echipament pe care se va produce și tirajul final, eliminându-se orice diferențe de culoare. Datorită printării direct din calculator, pot fi făcute modificări de ultim moment, se pot înlocui, elimina sau personaliza pagini sau imagini, iar constrângerea legată de tiraje minime dispare, putându-se tipări și un singur exemplar.


AVANTAJELE TIPARULUI DIGITAL


FLEXIBILITATE


Condiția unui tiraj minim este eliminată. Puteți tipări chiar și un singur exemplar. Materialul poate fi tipărit în mai multe tranșe consecutive, astfel încât nu trebuie stabilit un tiraj maxim fix de la începutul lucrării. Se pot face modificări în ultimul moment, fără costuri suplimentare. Se pot personaliza individual pagini atât în zona de text cât și în cea de imagine. Acesta poate fi un avantaj important în strategiile dvs. de marketing și vânzări. Modificările de conținut pot fi executate și pe parcursul imprimării tirajului.


TIMP MINIM DE EXECUȚIE


Datorită tehnologiei de realizare, a simplității procesului tehnologic, numărul de operații fiind foarte mic și numărul de persoane implicate în producție fiind extrem de redus, orice lucrare care nu necesită finisaje complexe poate fi livrată în 1-2 zile sau chiar în aceeași zi.


RENTABILITATE


Pentru policromii sau tipar la negru și tiraje mici și medii este mult mai rentabil tiparul digital. Prin conexiunea directă dintre  calculator și echipamentul de tipar prețul de execuție scade substanțial datorită eliminării costurilor de pregătire asociate tiparului  tradițional (filme, montaje, plăci etc) precum și a costurilor de manoperă a prepress-ului.


CALITATE


Imprimările color beneficiază de o calitate excepțională și uniformitate de culoare în tiraj, dată  fiind  tehnologia digitală de ultimă generație, precum și datorită faptului că tiparul se realizează direct din computer, fără alte etape intermediare care pot introduce abateri nedorite.


SIMPLITATE


Transferul  informației, a materialului pe care doriți să-l imprimați precum și modelul grafic realizat de noi pot fi transmise și primite în format electronic, indiferent de locul în care vă aflați, prin e-mail sau ftp.


TIPAR DATE VARIABILE (Variabile Data Printing, VDP)


Elemente precum texte, imagini și alte elemente grafice pot fi schimbate de la un exemplar la altul, fără a opri sau încetini procesul de  tipărire. Informațiile care diferă între exemplare se extrag dintr-o bază de date.


Printul digital cu date variabile se folosește în special pentru direct marketing, customer relationship, plicuri personalizate, bilete de acces înseriate, scrisori personalizate, carduri de fidelitate, cataloage personalizate de produse, legitimații, cărți de vizită și carduri de fidelitate, facturi etc.


Adevărata valoare a documentelor tranzacționale personalizate este capacitatea acestora de a transforma atenția consumatorului în acțiune imediată. Scopul final este acela de a combina livrarea informației existente cu personalizarea și ofertele promoționale pentru a genera răspuns rapid și eficient.

PREGĂTIREA MACHETELOR PENTRU TIPAR:


INFORMAŢII UTILE


TIPARUL DIGITAL


PREGĂTIREA MACHETELOR PENTRU TIPAR


DESPRE NOI SERVICII PRODUSE CONTACT INFORMAȚII UTILE

PAGINA DE START BTLGROUP