Fondată 2002

ADVERTISING
ACASĂ
ADVERTISING

EŞTI OCUPAT!Lasă-ne să te ajutăm

şi să devenim

furnizorul tău de timp!

Termeni și condiții                                    ANPC  I  ANSPDCA

TERMENI ȘI CONDIȚII

Copyright @ BTL CREATIVE COMMUNICATION. Toate drepturile rezervate.

AGENȚIE DE PUBLICITATE
specializată în producție tipar digital, creație grafică, prepress

OFERTE SPECIALE
VIDEO BROȘURI 
Fuziunea dintre video si tipar
DESPRE NOI SERVICII PRODUSE CONTACT INFORMAȚII UTILE

COMPANIA

Compania BTL CREATIVE COMMUNICATION a fost fondată în anul 2002 şi s-a născut din dorinţa de a veni pe piaţa de tipar digital din România cu o ofertă de servicii și produse bazată pe o foarte bună înţelegere a nevoilor companiilor multinaţionale şi standardelor de calitate aşteptate de acestea.

Iniţial, departamentul de publicitate şi producţie proprie tipar a apărut din nevoia de a asigura suportul necesar pentru evenimentele organizate prin agenția BUSINESS TRAVEL & LEISURE, ajungând ca în prezent să fim în măsură să furnizăm o gamă completă de servicii și produse de publicitate.


LOCAȚIA

Atelierul de creație grafică, producție tipar digital și finisare este situat în București, permițîndu-ne să oferim clienților din acest oraș un timp minim de execuție și livrare pentru lucrărille comandate. Partenerii din țară (Baia Mare, Constanța) și străinătate (Bulgaria și Ungaria) ne permit să oferim prețuri competitive pentru lucrările de tipar de volum mare.  Pentru materialele promoționale, importurile se fac în special din Europa (Cehia, Germania) și Asia, personalizarea făcându-se în București.


ECHIPA

Experiența echipei agenției de publicitate, dobândită în tipografii de renume din România și implicarea în proiecte complexe de publicitate și promovare vizuală în ultimii ani, împreună cu echipamentul de ultimă generație garantează calitatea, costul optimizat și timpul mic de execuție pentru proiectele de publicitate pe care le coordonăm.

DESPRE NOI

CE NE DIFERENŢIAZĂ

BENEFICII

EXPERIENŢĂ

ECHIPAMENTE TIPAR DIGITAL

ECHIPAMENTE FINISARE

CLIENŢI

PARTENERI

CARIERE


DESPRE NOI CE NE DIFERENȚIAZĂ BENEFICII EXPERIENȚA NOASTRĂ CLIENȚI CARIERE PARTENERI

PAGINA DE START BTLGROUP